RIAS Fonds presentaties

Posted By Irene Jacobs


Op 16 januari presenteerden de drie alumni van het IHE de resultaten van de projecten waarvoor zij vanuit het RIAS Fonds een bijdrage kregen. Ain Contractor uit India vertelde over de film die zij drie weken geleden afrondde over de vissersvrouwen van Chennai, en die in de afgelopen weken al diverse malen gepresenteerd is. Cesar Maldonaldo uit Mexico liet zien hoe ver de aanleg is van het Lombrifiltro dat nu wordt aangelegd bij een lagere school. Denis Sigei uit Kenia vertelde over de WASH applicatie die mede op basis van gis het onder meer mogelijk moet maken dat meer mensen toegang krijgen tot schoon drinkwater. De avond was, gezien de locaties van de sprekers, online (naast de fysieke aanwezigheid van de clubleden). Daardoor konden meer mensen aansluiten en dat gebeurde ook! In totaal 16 mensen keken en luisterden online mee, onder wie diverse andere IHE-alumni.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.