Santa Run 2022: dank!!

Posted By Irene Jacobs


Wat was het een prachtige dag zondag 18 december, de 4e editie van de Rotary Santa Run Delft!  Alleen maar blijde gezichten, bij de Santa’s, de toeschouwers en bij de vertegenwoordigers van onze goede doelen, de Speelgoedbank en de Framerunners. Met elkaar hebben we bijna € 10.000 opgebracht. Dat was alleen maar mogelijk dankzij ieders vrijwillige inzet. Vele handen maken licht werk en dat was hier zeker van toepassing. Van de vroege (koude!) ochtend tot de afsluiting aan het eind van de middag werden de handen uit de mouwen gestoken. Namens  het organisatiecomité willen we jullie daarvoor hartelijk danken!

Niet alles liep perfect, we hebben zelf al een lijstje met verbeterpunten, maar als jullie tips hebben om het volgend jaar nog mooier te maken dan horen we dat graag.

We wensen jullie fijne feestdagen en hopen jullie volgend jaar weer te zien bij editie 2023,

met vriendelijke kerstgroet, namens het organisatiecomité,

Gabrielle en Ponjee en Marijke Meijer

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.