Enthusiastic encouter via Zoom

Posted By Irene Jacobs


Vanavond hebben Edith en Irene via Zoom een bijeenkomst gehad met de nieuwe voorzitter van RC Weston-super-Mare, Norma Johnston, en Marian Barber. De laatste onderhoudt samen met Irene ons gezamenlijk KIVA-account. Nu we het account alweer enige tijd samen beheren, en met de wisseling van de voorzitters, was het een goed moment om tegen het licht te houden of we nieuwe accenten gaan leggen. We waren het erover eens dat we uitstekend bezig zijn en zullen op dezelfde weg doorgaan. Onze focus zal liggen op vrouwen, ter ondersteuning van kleine bedrijven, onderwijs en gezondheid van de gemeenschap, hoewel we ook zullen lenen aan andere categorieën. Daarnaast is een nieuw idee geboren om te kijken of we vanuit een concrete vraag mogelijk een breder project kunnen starten. Wordt vervolgd…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.