Edith nieuwe voorzitter RCDK

Posted By Irene Jacobs


 

We hebben een nieuwe voorzitter! Rogier overhandigde gisteren – op geheel corona-verantwoorde wijze op anderhalve meter afstand – de voorzittershamer aan Edith, die door de bijzondere omstandigheden zelf haar speldje mocht aanbrengen. Lieuwe nam afscheid als bestuurder, en hij én Rob werden in het zonnetje gezet voor hun werk in het afgelopen Rotaryjaar. Dick uiteraard ook, maar omdat hij er niet was enkel met woorden. Frank treedt als inkomend voorzitter in het bestuur en mocht ook zélf zijn speldje opdoen. Het jaarthema van Edith is geheel in lijn met de huidige omstandigheden: “Een nieuw perspectief op samen leven”. Zij presenteerde haar jaarplan en de nieuwe commissies met verve.

Voor het eerst sinds vier (!) maanden waren we weer fysiek bij elkaar, in ’t Postkantoor. Het was uiteraard even aanpassen. Maar door steeds te blijven zitten, aan grotere tafels met ietsje meer afstand dan normaal – en uiteraard rekening te houden met elkaar, ging het uitstekend. Hopelijk wordt dit weer het nieuwe normaal. De komende weken hebben we een aangepast zomerprogramma, zonder de andere Delftse Rotaryclubs vanwege corona, dus hou de website en de mails in de gaten.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.