It was great!

Posted By Irene Jacobs


Met warme woorden van dank van voorzitter Julian hebben onze Engelse vrienden uit Weston-super-Mare vanmiddag afscheid genomen. Het was een succesvol en gezellig weekend vol activiteiten! Een zeer gewaardeerd bezoek aan een orchidee-kwekerij op vrijdag, een heerlijk diner op vrijdagavond, het bekijken van het opmerkelijk meubilair in heen even aparte kubuswoning, een heerlijke lunch in de indrukwekkend Markthal, een even chaotisch maar toch gelukt bezoek aan Kinderdijk, heerlijke diners bij de leden thuis en vandaag de afsluiting in de Delftse Hout en een mooi verzorgde lunch bij Erik. Heel veel dank aan Erik en Sape en alle andere enthousiaste clubleden die dit weekend mede hebben verzorgd!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.