Schitterende Delfts Blauw Rit 2018

Posted By Irene Jacobs


Zondag 30 september reden we met 50 auto’s een schitterende Delft Blauw Rit: prachtig weer (met dank aan het perfecte lijntje van Marien met de weergoden), een prachtige rit door het noorden van Zuid-Holland en een stukje zuiden van Noord-Holland, een prachtige lunch in het Transport Museum in Nieuw-Vennep, en een prachtig resultaat: 5.000 euro voor het goede doel! Dat goede doel is dit jaar de kindvriendelijke aankleding van de behandelkamers op de kinderafdeling van het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. De winnaars van de puzzeltocht waren duidelijk in hun nopjes na winst tweemaal op rijd, en zelfs de winnaar van de pechprijs (tip voor volgend jaar: géén knietje geven aan de claxon van een Afla Romeo) had er overduidelijk schik in! Heel veel dank aan alle enthousiaste deelnemers en uiteraard ook aan de uitstekende organisatie door Marien, Ruud, Corrie en Erik.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.