Rotary Santa Run: 10.000 euro

Posted By Irene Jacobs


Zondag 16 december liepen ongeveer 500 deelnemers mee met de tweede Rotary Santa Run in Delft! Georganiseerd door de gezamenlijke Rotaryclubs van Delft, onder bezielende leiding van ons aller Han. We begonnen deze Santa Run met een speciale Race Runner race. Daarna reikte burgemeester Marja van Bijstervelt twee cheques uit van elk 5.000 euro voor de Delftse Kinder Academie en de Delftse Vakantie Activiteiten (DVA). Vervolgens werd het startschot gegeven en kleurden alle kerstvrouwen en -mannen het parcours kerstrood. Een prachtig gezicht. Veel dank voor Han en alle andere vrijwilligers, en niet te vergeten de sponsoren onder wie hoofdsponsor Trompper Optiek. Onze Rotaryfamilie was in topvorm!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.