Zomerprogramma: Dream Hall TU Delft

Posted By Irene Jacobs


In het kader van het zomerprogramma 2018 van de Delftse Rotaryclubs organiseert Delft-Koningsveld op 13 augustus een bezoek aan de Dream Hall van de TU Delft, alwaar een rondleiding wordt verzorgd.

De TU Delft heeft een traditie van succesvolle studententeams in verscheidene internationale competities. Het meest bekende team is het Nuon Solar team. De overwinningen van de teams dragen bij aan een positief imago van de universiteit. Thuisbasis van de zogeheten ‘dreamteams’ is de DREAM Hall, hier werken de teams aan hun projecten. Het Universiteitsfonds Delft draagt bij aan de uitbreiding van specifieke onderwijs- en productiebehoeften van de Dreamteams, zodat zij kunnen excelleren.

Na afloop van de rondleiding, om ongeveer 18:30-18:45 uur, gebruiken we de maaltijd in het Sportcafé TU Delft, Mekelweg 10, waar we als het even kan wandelend naar toe gaan. Naar schatting zal de avond rond 20:00 à 20.30 uur eindigen.

Kosten:

€ 20,- per persoon voor de rondleiding en eenvoudige maaltijd, exclusief drankjes. Uiteraard zijn partners ook welkom. Graag het bedrag overmaken op rek nr. NL78RABO 0146819888 voorafgaand aan het bezoek, t.a.v. Rotary Delft-Koningsveld.

Wil je alleen de rondleiding bijwonen, dan bedragen de kosten € 5,- per persoon.

Aanmelden:

Opgeven graag via mail (RenM-Schipholt@planet.nl) voor 9 augustus a.s. en aangeven of je alleen de rondleiding bij wilt wonen of ook van de gemeenschappelijke maaltijd gebruik wenst te maken.

En wil je daarbij tevens aangeven of er dieetwensen zijn?

Bookmark the permalink.