Hoe lang blijft de spaarrente op 0?

Posted By Irene Jacobs


Edin Mujagic is een onafhankelijke macro econoom, spreker en publicist, zijn laatste boek  gaat over de Nederlandse monetaire geschiedenis (www.monetairegeschiedenis.nl). Artikelen van zijn hand zijn verschenen in kranten in ruim 20 landen wereldwijd.
Hij is lid (het jongste ooit) van de Monetaire Kring, een discussieforum bestaande uit hoogste ambtenaren bij de centrale bank, het Ministerie van Financiën, hoogleraren
economie en senior managers bij pensioenfondsen, banken en andere financiële instellingen. Hij studeerde macro economie aan de Universiteit van Tilburg, waar hij zich specialiseerde in het beleid van de centrale banken: een saai onderwerp voor de buitenwereld…tot 2009 !
Edin is geboren in voormalig Joegoslavië en is als 15 jarige vluchteling in de herfst van 1992 naar Nederland gekomen. Het gevaar van het uiteenvallen van een (munt)unie, internationale samenwerking, hoge inflatie, hyperinflatie, nationalisme, socialisme, fascisme, oorlog of een vluchteling zijn, hij is een van de weinige Nederlandse economen die deze zaken aan den lijve heeft ondervonden. Dit stelt hem in staat om op een unieke manier te vertellen over hot topics van vandaag.

Graag nodigen wij je uit om dit te horen tijdens deze open en gratis lezing.
Maandag, 20 januari 19:3o uur (aanvang lezing 20 uur)
‘t Postkantoor, Hippolytusbuurt 14, Delft
Email: secretaris@rcdk.nl

Aanmelden voor niet-leden is niet nodig, maar wel handig zodat we weten hoeveel mensen komen. Meer informatie? Mail naar secretaris@rcdk.nl

Bookmark the permalink.