Bezoek RC Weston-super-Mare aan Delft

Posted By Irene Jacobs


RC Weston-super-Mare komt naar Delft! Erik M, Edith, Frank, Irene, Tanny en Constantijn hebben het volgende programma samengesteld:

donderdag 20 april – onze gasten arriveren in de avond. Misschien een ‘spontane’ borrel ergens op een Delfts terrasje.

vrijdag 21 april – Lisse. In de ochtend bezoeken we het LAM, het Lisser Art Museum. In de middag gaan we – op hun eigen verzoek – naar de Keukenhof. ’s Avonds is ons ‘formele diner’, met een eigen RCDK-twist ­čśë

zaterdag 22 april – Den Haag. ’s Ochtend hopen we per boot van Delft naar Den Haag te gaan, waar we een stadswandeling gaan maken. Het middagprogramma is vrij voor iedereen. Een deel van ons kan zich dan voorbereiden voor de avond, want dan is er een Walking Dinner bij vier van onze clubleden thuis. In wisselende formaties eten de deelnemers een voorgerecht en hoofdgerecht, waarbij iedereen de avond afsluit bij Edith en Erik thuis.

zondag 23 april – Delft. Ge├»nspireerd door het verhaal van de directeur van de Delftse Horus, bezoeken we de tuin vanochtend om er daarna de lunch te gebruiken. Daarna sluiten we het bezoek af met een paar potjes Jeu-de-Boule indoor.

Inmiddels heeft iedereen zich voor een of meerdere programmaonderdelen opgegeven.

Bookmark the permalink.