Weston-super-Mare: geslaagd bezoek!

Posted By Irene Jacobs


Van 1 t/m 3 juli 2022 bezocht een aantal clubleden onze zusterclub in Weston-super-Mare. Het was een warm welkom aan de andere kant van de Noordzee! We werden op vrijdag getrakteerd op een bezoek aan de Pier en het Marine Lake District – waar we ter gelegenheid van hun centennial ook een mooi bedrag van 1500 euro aan doneerden. Die avond genoten we van een meer dan fantastisch zelfgemaakt buffet bij een van de Westonians thuis. Zaterdag maakten we een (wat regenachtige) rondvaart over de rivier in Bristol, gevolgd door een bezoek aan de bijzondere Clifton Suspension Bridge. Die avond waren we aanwezig bij de formele ‘hand over’ (bestuurswissel) van Weston. Zondag was even bijkomen, en na een lunch op de Golfclub (voor de meesten) weer op huis aan. Dank aan Weston voor een heerlijk weekend! Hier alvast wat kiekjes: op de fotopagina volgt z.s.m. de rest.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.