Delftsblauw rit light 30 aug 2020

Posted By Irene Jacobs


Een mooie veertien equipes reden zondag 30 augustus de Delftsblauw Rit light, dit jaar vanwege corona enkel voor clubleden en familie. Een goede opkomst die een mooi bedrag van ruim 600 euro opbracht. de route was die van 2016, naar de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden. Het weer mocht de pret niet drukken, die de teams hadden door te proberen zo origineel mogelijk de foto’s van de toerrit na te doen. Het winnende team was dat van Erik H en Irene, waarbij de spreekwoordelijke ‘wisselbokaal’ in huize Hoenderkamp blijft (want zij wonnen de rit in 2019). Volgend jaar een nieuwe kans voor revanche! Alle lof en dank voor Marien, Corrie, en Heleen en Ruud!

 antwoord B

 antwoord H

 Erik liet zich door wat regen niet ontmoedigen de juiste foto te maken…

 deze dus (antwoord Y)

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.