Nieuwjaarsbijeenkomst met een bloederig tintje

Posted By Irene Jacobs


Op 18 januari was een groot aantal leden aanwezig bij de nieuwjaarsbijeenkomst in Moodz. Naast een prima maaltijd waren er twee verrassingen.

De eerste verrassing was dat Irene de Paul Harris Fellow kreeg toegekend vanwege haar inzet voor de club. Irene heeft ervoor gezorgd dat Koningsveld een goede website heeft en houdt, zij houdt de agenda hierop bij en zorgt voor bijgewerkte inhoud. Daarnaast is ze voorzitter geweest, vervangt ze bij gelegenheid de secretaris als deze er niet is en zet ze zich op veel andere manieren in voor de club – zoals het KIVA account samen met Weston-super-Mare. Een terechte onderscheiding dus. Rogier heeft haar toegesproken, de onderscheiding opgespeld en vervolgens een mooie bos bloemen overhandigd, dit alles onder luid applaus.

De tweede verrassing bleek het ‘lijk’ dat een beetje verstopt in de hoek lag. Iedereen werd verdeeld over een aantal rechercheteams om deze moord op te lossen. Als eerste was een aantal verdachten nodig, te weten Dirk (de directeur), Laura (het Next top model), Silvio (de visagist), Beppie (de toiletjuffrouw) en Gerda (de activiste). Zij zullen nog lang in de herinnering voortleven…

Tussen de gangen door werden de verdachten door de diverse teams ondervraagd. Door de juiste vragen te stellen, moordwapens te vinden en forensisch bewijs te combineren dacht elk team de dader gevonden te hebben. Silvio en Beppie waren favoriet, Dirk en Laura werden ook genoemd. Er was zelfs een team dat dacht het bewijs te hebben dat hoofdrechercheur Joshua de dader was. Hij was betrapt bij het verplaatsen van het lijk. Bij de ontknoping bleek uiteindelijk Gerda de dader. Zij had succesvol de verdenking op de andere verdachten weten te schuiven en ging uiteindelijk, met een fles bubbels, de gevangenis in, waar vanuit zij deze bijdrage schreef.

Al met al een geslaagde avond.  Hierbij een kleine terugblik:

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.