Rente blijft voorlopig op 0

Posted By Irene Jacobs


Dat was de conclusie van Edin bij de zeer geslaagde eerste open thema-avond van de club. Maar liefst 47 toehoorders – leden, partners en veel geïnteresseerden van buiten de club – luisterden naar de korte introductie van Rogier over Rotary en daarna naar de voordracht door Edin Mujagić, hoofdeconoom bij OHV vermogensbeheer. Een inspirerende voordracht van bijna 1,5 uur. Tijdens zijn voordracht konden vragen worden gesteld en daar werd veelvuldig gebruik van gemaakt. Wil je de presentatie nog eens rustig nalezen, ga dan naar https://1drv.ms/p/s!Am2QZXVNEFIBgqMyMRcA9B3dwfedfA?e=W0cslN  Na de voordracht werd nog lang nagepraat. Dat belooft wat voor de volgende open thema-avond!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.