Delftologie

Posted By Irene Jacobs


In 2018 was de eerste cursus Delftologie, waar wij als club financieel aan hebben bijgedragen. Op vrijdag 18 januari 2019 waren Edith en Irene (de laatste mede namens Delfia Batavorum die óók financieel bijdroeg) aanwezig bij de uitreiking van de diploma’s aan de eerste echte ‘Delftologen’. Wie zich nu Delftoloog kan noemen, weet niet alleen iets van de geschiedenis van Delft, maar is vooral ook goed en gemotiveerd bezig om onze mooie stad en diens bewoners duurzamer te maken. Alle Delftologen vormen -nu al- een gedreven en enthousiaste groep, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en houdt. Het was dan ook niet meer dan toepasselijk dat RCDK met duurzaamheid als jaarthema bijdroeg aan dit initiatief. Waarmee we meteen laten zien dat we lokale initiatieven óók ondersteunen!

 Alle deelnemers ontvingen hun ‘diploma’ uit handen van wethouder Stephan Brandligt.

 Alle 17 Global Goals…

 Op korte termijn start de cursus 2019. Iets voor onze leden?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.