Ruud benoemt tot Paul Harris Fellow

Posted By Irene Jacobs


Afgelopen maandag heeft Lieuwe als kersverse voorzitter met duidelijk genoegen Ruud benoemd tot Paul Harris Fellow! Het vorige bestuur zag volop aanleiding voor deze eretitel in de vele werkzaamheden die Ruud voor ons club en Rotary in het algemeen doet. Vaak op de achtergrond, waar hij zich het beste voelt, maar daarmee niet minder hard bezig voor de goede doelen waar we aan werken. Denk alleen al aan zijn inspanningen voor de Delfts Blauw Rit (vier maal op rij) en de Lichtjesavond Delft. Maar ook bij andere gelegenheden is niets hem teveel met hand- en spandiensten bij te springen. Omdat hij daar graag Heleen en zijn zoons bij betrekt, was het bijzonder dat ook Heleen bij de uitreiking aanwezig was. Voor Ruud een PHF, voor Heleen een prachtige bos bloemen. Proficiat!!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.