Rotary Festival

Posted By Irene Jacobs


In plaats van de traditionele District Conferenties wordt in 2022 een groot Rotary Nederland Festival 2022 gehouden. Een evenement waar wij niet alleen elkaar ontmoeten, maar ook Rotary (kunnen) presenteren aan familie, vrienden, kennissen, collega’s, relaties en sponsors. Want iedereen mag het weten: Rotary is als vrijwilligersorganisatie een effectieve motor achter vele goede doelen, met positieve invloed wereldwijd.

Het gevarieerde programma in DeFabrique in Maarssen speelt zich tussen 11.00 en 20.00 af binnen en buiten de muren van dit industriecomplex uit tijden van weleer. Met meer dan 3000 Rotarians en hun familie, vrienden, kennissen, collega’s, relaties en sponsors gaan we met elkaar ‘levens veranderen’.

Inspiratie verloopt langs drie programmalijnen: Inspiratiemarkt, Rotary Moments, en Infotainment. Uiteraard wordt dit alles omlijst door passende horeca in de vorm van foodtrucks, barretjes en terrasjes om nuttig en aangenaam te socializen. De welkomstkoffie bij de ontvangst is inbegrepen bij de entree-fee, de overige consumpties zijn voor eigen rekening. Omdat jong geleerd oud gedaan is, zijn ook kinderen van harte welkom bij de speciale kinderprogrammering. De ‘SpaceBuzz’ van André Kuipers is zeker niet alleen voor de kids bedoeld maar dat die zal triggeren is zeker!

RCDK is met een stand aanwezig om aandacht te geven aan en vragen voor het RIAS-Fonds. Wil je hieraan bijdragen, of naar het festival komen, meld je dan bij Erik vH.

Reizen per openbaar vervoer is goed mogelijk: station Maarssen is op slechts 15 minuten loopafstand van DeFabrique en er wordt een pendelbusje van en naar DeFabrique ingezet voor minder valide bezoekers.

Lees verder op https://rotaryfestival.nl/

Bookmark the permalink.