Loop voor Hoop

Posted By Irene Jacobs


Na het succes van de eerste editie in Delft van de SamenLoop voor Hoop, in 2018, komt dit jaar de opvolger. Chantal de Groot komt ons vanavond vertellen over dit bijzondere evenement.

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Ook dit jaar doet Rotary weer mee! Niet alleen RCDK, maar ook leden van de andere Delftse RC-clubs lopen in één team mee in de Loop voor Hoop. Louise (RC Vermeer) is teamcaptain. Han trekt de kar voor RCDK. Samen proberen we zoveel mogelijk op te halen voor KWF kankerbestrijding én staan we stil bij hen die door deze ziekte worden getroffen. Wie doet er dit jaar mee? Het evenement vindt plaats van zaterdag 13 juni 2020 (14 uur) tot zondag 14 juni 2020 (14 uur).

Bookmark the permalink.