Delfts Blauw Rit 2018

Posted By Irene Jacobs


Het eerste lustrum van onze eigen Delfts Blauw Rit wordt in 2018 gereden. Dit jaar rijden we dus voor de vijfde maal deze tocht! De eerste auto start om 09.00 uur vanaf een locatie in de nabije omgeving van Delft. In de morgen brengt de route ons richting Haarlem waar rond de middag een lunch op u wacht. Natuurlijk is traditiegetrouw de finish ook dit jaar weer aan het einde van de middag op de Markt in Delft.

Het grootste deel van de opbrengst wordt gebruikt voor een kindvriendelijke aankleding van de behandelkamers op de kinderafdeling van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Zieke kinderen (vaak met kanker) kunnen zo in een veel leukere omgeving verblijven en hebben daardoor ook minder angst. En dát komt hun genezingsproces natuurlijk ten goede!

Vanaf nu kan je je weer inschrijven voor deze schitterende rit. Het inschrijfgeld bedraagt per auto met twee inzittenden € 120,-. Voor een extra inzittende betaal je € 20,- per persoon. Bedragen zijn inclusief lunch en een consumptie bij start en finish, exclusief eventuele pontgelden. Inschrijven doe je via de website.

Inmiddels hebben al meerderen van de club zich ingeschreven… wie volgt?!

Bookmark the permalink.