De andere helft van Delft – DSM

Posted By Irene Jacobs


RC Delft Vrijhof nodigt ons en eventuele partners uit voor een speciale avond bij DSM, waar directeur Fedde Sonnema ons zal ontvangen. We eten samen en bezoeken de tentoonstelling over de grondlegger van DSM, Jacques van Marken. Wil je mee? Meld je dan UITERLIJK DONDERDAG 14 november aan bij Niek Meijer, voorzitter van de Fellowshipcommissie van Rotaryclub Delft Vrijhof. Voor mailadres zie de mail van Rob.

Vanaf 17:30 kunt u zich aanmelden bij de hoofdingang van het DSM-terrein, aan de Beatrixlaan, alwaar u opgewacht en verwelkomd wordt door Fedde, en een bezoekerspasje ontvangt, dat u toegang biedt tot het terrein. Uw auto kunt u parkeren op het terrein, uw fiets kunt u stallen op het terrein.*
18:00 – 18:30 Ontvangst + borrel in het restaurant van het Beyerinck Centre – Planet B.io. Welkomstwoord door Fedde. De borrel 0.0 wordt aangeboden door DSM.
18:30 – 19:15 Buffetmaaltijd in het restaurant van het Beyerinck Centre, kosten per deelnemer € 20.
19:30 – 20:30 Rondleiding langs de dubbelexpositie ‘150 jaar gist het verhaal van DSM in Delft’ en ‘Klein leven, grote impact microben bepalen onze wereld’*** in het prachtige, rijksmonumentale Grote Kantoor.
20:30 – 20:45 Einde van de ontvangst. U kunt het terrein weer verlaten bij de hoofdingang aan de Beatrixlaan, nu hoofdúitgang voor u.
Bookmark the permalink.