Wijnactie december 2020

Posted By Irene Jacobs


Zegt het voort zegt het voort! Vanwege COVID-19 hebben diverse activiteiten die onze Rotary Club organiseert om goede doelen te ondersteunen, geen doorgang kunnen of mogen vinden. Zo was er geen wijnproeverij, die voor 22 maart gepland was, geen 7e DelftsBlauwRit dit jaar, en komt er geen verkoop van warme wijn op Lichtjesavond en ook geen Santa Run. Maar niet getreurd! Marien, Bram en Corrie hebben een prachtige actie op touw gezet waarbij je voor slechts 45 euro een box met drie heerlijke wijnen kunt bestellen. Uiteraard voor het goede doel! Zie activiteiten voor de manier waarop je kunt bestellen. Bestellen kan tot uiterlijk 6 december. Je hebt de box dan uiterlijk 15 december in huis.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.