cheque enthousiast ontvangen

Posted By Irene Jacobs


Vanmiddag hebben Maud Halkes van het Aandachtslab en Lotte Leufkens van CloudCuddle met zichtbaar genoegen de cheque ontvangen met daarop de bijdragen van zowel RC Delft Koningsveld als RC Delft Vermeer: een fraaie 2.000 euro! Dit bedrag hebben we gezamenlijk bijeen gebracht tijdens de Lichtjesavond 2017 én de literaire wandeling van Vermeer afgelopen zomer.

Maud vertelde enthousiast over het KinderDagCentrum van het Aandachtslab, dat vol in ontwikkeling is en hopelijk dit najaar zijn deuren zal openen. Komende week wordt het koopcontract voor de locatie getekend… een spannend moment voor de betrokkenen waar ze twee jaar naar toe hebben gewerkt. Lotte vertelde over de CloudCuddle, die zij binnen haar studie aan de TU ontwikkelde en bij Yes!Delft tot volle ontwikkeling bracht. Afgelopen juni werd de eerste CloudCuddle geproduceerd en sindsdien zijn al 60 van deze bed-tenten verkocht.

We zullen Maud en Lotte uitnodigen om hun boeiende verhaal aan de hele club te komen vertellen tijdens een van onze maandagvond-bijeenkomsten.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.