• ma
  06
  jan
  2020
  18:00 uur't Postkantoor

   

  Anja Overhoff vertelt vanavond over de Nationale Spelen 2020. Ruim 2.000 sporters met een verstandelijke beperking zullen op 12, 13 en 14 juni 2020 worden ontvangen in de stad van Vrede & Recht voor de Special Olympics Nationale Spelen en daar is Den Haag trots op! De sportstad aan zee waar iedereen recht heeft op een geweldig sportleven, op welk niveau dan ook. Op de Special Olympics Nationale Spelen 2020 zijn alle sporters met een verstandelijke beperking welkom, ongeacht niveau of eerdere prestaties. Kijk alvast op https://specialolympics2020.nl/#home

 • ma
  13
  jan
  2020
  18:00 uur't Postkantoor

  Lilo Henke vertelt vanavond alles over onze voetafdruk, en nee niet die van je schoenmaat maar op ons klimaat! Klimaatwetenschapper Lilo Henke volgde een MSc Climate Change en een PhD Palaeoclimatology in de UK. Zij werkte o.a. bij het World Food Programme Nepal als Climate Change expert, waar ze rechtstreeks te maken had met de impact van klimaatverandering. Na zoveel te weten te zijn gekomen over de omvang van het probleem, wilde Lilo aan de oplossing meewerken. Daarom werkt ze nu bij Greenhouse Marketeers.

 • za
  18
  jan
  2020
  18:00 uurcentrum Delft

  Onze Nieuwjaarsbijeenkomst is zaterdag 18 januari in het centrum van Delft.

  Meld je snel aan voor een verrassende en bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst, zaterdag 18 januari 2020, aanvang 18.00 uur. De locatie word je tijdig toegestuurd (centrum Delft). Eigen bijdrage is € 47,50 per persoon. Graag voor 6 januari een mailtje naar Corrie of je wel of niet komt, met opgave van VIS / VEGA / VLEES als je komt. En natuurlijk zijn ook de partners van harte uitgenodigd!

 • ma
  20
  jan
  2020
  19:30 uur't Postkantoor

  Edin Mujagic is een onafhankelijke macro econoom, spreker en publicist, zijn laatste boek  gaat over de Nederlandse monetaire geschiedenis (www.monetairegeschiedenis.nl). Artikelen van zijn hand zijn verschenen in kranten in ruim 20 landen wereldwijd.
  Hij is lid (het jongste ooit) van de Monetaire Kring, een discussieforum bestaande uit hoogste ambtenaren bij de centrale bank, het Ministerie van Financiën, hoogleraren
  economie en senior managers bij pensioenfondsen, banken en andere financiële instellingen. Hij studeerde macro economie aan de Universiteit van Tilburg, waar hij zich specialiseerde in het beleid van de centrale banken: een saai onderwerp voor de buitenwereld…tot 2009 !
  Edin is geboren in voormalig Joegoslavië en is als 15 jarige vluchteling in de herfst van 1992 naar Nederland gekomen. Het gevaar van het uiteenvallen van een (munt)unie, internationale samenwerking, hoge inflatie, hyperinflatie, nationalisme, socialisme, fascisme, oorlog of een vluchteling zijn, hij is een van de weinige Nederlandse economen die deze zaken aan den lijve heeft ondervonden. Dit stelt hem in staat om op een unieke manier te vertellen over hot topics van vandaag.

  Graag nodigen wij je uit om dit te horen tijdens deze open en gratis lezing.
  Maandag, 20 januari 19:3o uur (aanvang lezing 20 uur)
  ‘t Postkantoor, Hippolytusbuurt 14, Delft
  Email: secretaris@rcdk.nl

  Aanmelden voor niet-leden is niet nodig, maar wel handig zodat we weten hoeveel mensen komen. Meer informatie? Mail naar secretaris@rcdk.nl

 • ma
  27
  jan
  2020
  18:00Het Meisjeshuis

  Sape vertelt ons over zijn werk in Georgië.

 • ma
  03
  feb
  2020
  18:00Bij Erik van H thuis

  Vanavond de tweede commissie-avond van het jaar. Komt allen! LET OP: de avond is bij Erik vH thuis.

 • ma
  10
  feb
  2020
  18:00't Postkantoor

  Eddy geeft vanavond zijn levensbericht.

 • ma
  17
  feb
  2020
  18:00 uur't Postkantoor

  Celeste Hulsebosch, de oudste dochter van Edith, is in 2019 met steun van onze club naar de RYLA geweest. Ze komt er ons vanavond over vertellen, mede in relatie met haar studie Strategische Marketing RSM.

 • ma
  24
  feb
  2020
  18:00 uur't Postkantoor

  Vanavond tijd voor elkaar. Wie heeft een mooi onderwerp, iets wat je bezighoudt, waar je druk mee bent? Laat het Bram weten en we horen je bijdrage graag.

 • ma
  02
  mrt
  2020
  18:00 uur't Postkantoor

   Tineke Kistemaker, teamleider Jeugd en Volwassen en adjunct-directeur, vertelt ons vanavond over de voortgang en de ontwikkelingen van OPEN. Het hart van Delft waar De VAK en DOK en een heleboel lezers en cursisten elkaar vinden!

  Deze lezing is vervallen.

 • za
  07
  mrt
  2020
  avondbij de leden

  De kookadressen zijn bekend, en vrijwel alle stoelen voor eters bezet. Veel plezier!

 • ma
  09
  mrt
  2020
  18:00 uurHuszár, Hooikade 13 Delft

  Na het succes van de eerste editie in Delft van de SamenLoop voor Hoop, in 2018, komt dit jaar de opvolger. Chantal de Groot komt ons vanavond vertellen over dit bijzondere evenement.

  SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

  Ook dit jaar doet Rotary weer mee! Niet alleen RCDK, maar ook leden van de andere Delftse RC-clubs lopen in één team mee in de Loop voor Hoop. Louise (RC Vermeer) is teamcaptain. Han trekt de kar voor RCDK. Samen proberen we zoveel mogelijk op te halen voor KWF kankerbestrijding én staan we stil bij hen die door deze ziekte worden getroffen. Wie doet er dit jaar mee? Het evenement vindt plaats van zaterdag 13 juni 2020 (14 uur) tot zondag 14 juni 2020 (14 uur).

 • ma
  16
  mrt
  2020
  18:00 uur't Postkantoor

  In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, is er deze vanavond geen bijeenkomst.

 • zo
  22
  mrt
  2020
  tussen 12 en 16 uurCafé Einstein. Delft

  In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, is de wijnproeverij tot nader bericht uitgesteld.

 • ma
  23
  mrt
  2020
  19:30 uurHuszár, Hooikade 13 Delft

  In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, is deze thema-avond tot nader bericht uitgesteld.

     

   

 • ma
  30
  mrt
  2020
  18:00 uur

  In verband met de maatregelen om verspreiding van het corona-virus een halt toe te roepen, is er geen gewone clubbijeenkomst. We kunnen elkaar wel virtueel ontmoeten, via de digitale snelweg. Ben zal ons daar een update geven op alle gebeurtenissen vanuit zijn medische achtergrond en kennis.

  ErikM heeft een instructiefilmpje gemaakt voor leden die wél mee willen doen, maar geen idee hebben hoe dat werkt. Het staat op   https://www.youtube.com/channel/UCWZVvlRHoZ4skIThW9Jw5fw?view_as=subscriber

 • zo
  05
  apr
  2020
  tijd ntbDelfts Brouwhuis, Hippolytusbuurt 43 Delft

  In verband met de maatregelen om verspreiding van het corona-virus een halt toe te roepen, is deze ontvangst tot nader bericht uitgesteld.

  Mieke bereid een ontvangst voor aan het Delfts Brouwhuis. Wie de site bekijkt kan het niet ontgaan: dit is dé plek voor speciale biersoorten, exotische smaken en een gastvrije ontvangst. Maar de plek is veel meer dan 'weer-nieuw-horeca'. Op de plek waar eerst Grieks restaurant Olympia gevestigd was, werd het nieuwe restaurant gerealiseerd door "rasechte Delluvenaren Jon, Sander en Thijs". Tijdens de verbouwing van het pand begin 2018 kwamen twee middeleeuwse kelders tevoorschijn. Archeologie Delft en Monumentenzorg Delft werden erbij betrokken en zij groeven de kelder zorgvuldig uit. Tijdens de werkzaamheden kwamen scherven van een middeleeuwse bierpul tevoorschijn en werd duidelijk dat hier in het verleden een brouwerij was gevestigd! Dat gaf de doorslag voor de drie Delluvenaren om op deze plek opnieuw een brouwerij te vestigen.

  Een medewerker van Monumentenzorg tijdens de opgraving van de middeleeuwse kelders

  De twee middeleeuwse kelders werden ontdekt door een gat in de vloer in het pand op het Heilige Geestkerkhof 17, tijdens de verbouwingswerkzaamheden. De ontdekte kelders blijken uit verschillende perioden te komen. De eerste uit de laat 15de eeuw. De kelder heeft een kruisgewelf waarvan de gewelfaanzetten bewaard zijn gebleven. Het gewelf zelf werd in de 19de eeuw afgebroken toen de kelder om onbekende reden was volgestort. Oorspronkelijk liep de kelder verder door richting de Hippolytusbuurt. Echter, dit deel is afgebroken bij het aanleggen van een winkelvloer aan het begin van de 20de eeuw. De tweede kelder bleek een stuk ouder te zijn en dateert uit de eerste helft van de 14de eeuw. Het is de oudst-ontdekte kelder van Delft! De kelder is rond dezelfde tijd gebouwd als de toren van de Oude Kerk. Het had een tonvormig gewelf en aan beide korte zijden een ingang. De kelder zal met een trap van buiten toegankelijk zijn geweest. De kelders lagen in de Middeleeuwen niet helemaal ondergronds. Door het verschil in straatniveau tussen het Heilige Geestkerkhof en de Hippolytusbuurt – zo’n 1,3 meter – lagen de kelders aan de kant van het Heilige Geestkerkhof ondergronds en aan de Hippolytusbuurt maar half ondergronds. [met dank aan de site van Archeologie Delft]

 • di
  07
  apr
  2020
  20:00

  In verband met de maatregelen om het coronavirus in te dammen, hebben we vanavond een digitale bijeenkomst via zoom. Zie de mail van Rogier om aan te sluiten, en het instructiefilmpje van Erik om te helpen als het nodig is. Graag tot vanavond!

 • ma
  13
  apr
  2020

  Tweede Paasdag vandaag, dus geen clubbijeenkomst. Fijne Pasen!

 • ma
  20
  apr
  2020
  20:00 uurZoom

  Vanavond weer een virtuele bijeenkomst via Zoom. Rogier heeft via de mail de link doorgestuurd. Tot morgen!

 • ma
  27
  apr
  2020

  In verband met Koningsdag geen bijeenkomst vandaag, ook niet virtueel.

 • ma
  04
  mei
  2020

  In verband met dodenherdenking geen bijeenkomst vandaag, ook niet digitaal.

 • ma
  11
  mei
  2020
  19:30 uur

  Een virtuele bijeenkomst vandaag.

 • wo
  13
  mei
  2020
  20:00 uur

  Vandaag een extra virtuele bijeenkomst, niet alleen met de eigen clubleden maar ook met de leden van RC Weston-super-Mare! Extra reden om aan te haken vanuit de rust van je eigen huiskamer. De link voor de Zoom-meeting staat in de mail van Rogier.

 • ma
  18
  mei
  2020
  19:30 uurthuis

  Vanavond sluit Meghan Irving aan bij onze - inmiddels een beetje vertrouwde - digitale omgeving. Zij zal ons vertellen over haar ervaring als afstudeerder bij Deltares en als Rotary scholar. Zie de mail van Rogier voor de link naar Zoom.

 • ma
  25
  mei
  2020
  19:30 uur

   

  Arno van Staalduine, inderdaad "de broer van", is directeur van Het Heerenlanden college in Leerdam.  Wat doet de corona-crisis voor het onderwijs, en hoe ervaart hij dat? Hij schuift virtueel bij ons overleg aan om ons er alles over te vertellen.

 • ma
  01
  jun
  2020

  In verband met Tweede Pinksterdag geen clubbijeenkomst vandaag.

 • ma
  08
  jun
  2020
  19:30 uur

  Waarschijnlijk voor de eerste keer in de geschiedenis van RCDK: een virtuele huishoudelijke vergadering. We kunnen elkaar - nog steeds - niet in het echt ontmoeten, maar dat houdt de agenda niet tegen. Daarom via Zoom een huishoudelijke vergadering. Rob zorgt via de mail voor de stukken. Rogier start stipt om half acht de vergadering.

   

 • ma
  15
  jun
  2020
  19:30 uurvirtueel

  Hoe, daar wordt aan gewerkt. Maar vanavond proberen we avondjes van zes te houden rondom het thema coronacrisis.

 • ma
  22
  jun
  2020
  19:30 uurvirtueel

  Vanavond praat Zamzam Abdillahi ons bij over de Delftse Vakantie Activiteiten DVA. Hoe gaat de DVA de gebruikelijke vakantie-activiteiten inpassen met alle COVID-19 maatregelen in deze ongebruikelijke tijd?

 • ma
  29
  jun
  2020
  19:30 uurvirtueel

  Hans Meerburg, de broer van Erik en zelf ook Rotarian, komt vertellen over de ontwikkelingen van een vaccin tegen COVID-19, voor de meeste mensen bekend als corona.

 • ma
  06
  jul
  2020
  19:30 uurvirtueel

  Rebecca Chen, de dochter van Irene, studeerde 26 mei 2020 af als gedragsbioloog, etholoog met een mooi woord. Vanavond vertelt ze ons over haar vakgebied en zoomt van daaruit in op het onderzoek dat zij voor haar masters' thesis deed naar bijzondere kippen op Hawaii.

 • ma
  13
  jul
  2020
  18:00 uur't Postkantoor

  Vanavond draagt Rogier zijn voorzittershamer over aan Edith. Wat zijn haar plannen voor het nieuwe Rotaryjaar? Wat zal ons nieuwe thema zijn? In 2020 vieren we als club het 35-jarig bestaan. Edith zal alvast een tipje van de sluier oplichten over de festiviteiten.

  Voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus zien we elkaar weer in het Postkantoor. Uiteraard met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen. Opgeven voor zaterdag bij Rob i.v.m. het vereiste minimale aantal eters.

 • ma
  20
  jul
  2020

  Deze avond is verschoven naar woensdag 22 juli.

 • wo
  22
  jul
  2020
  19:00 uurMooie Boules, Professor Schermerhornstraat 9-11, 2628 CN Delft

  In plaats van maandag 20 juli is er vanavond een actieve bijeenkomst. Voor wie wil: we gaan jeu-de-boule spelen! Rob heeft gereserveerd voor 20 mensen en laat via de mail alle ins and outs aan ons weten.

  MOOIE BOULES DELFT is de allereerste jeu de boules-foodhal van Delft, die in november 2019 op de Professor Schermerhornstraat 9-11 in Delft de deuren opende. Het is een overdekte hal, dus ook als het regent kunnen we spelen.
  En hierbij in een oogopslag (loep geen overbodige luxe) nog even de spelregels:
 • ma
  27
  jul
  2020

  In verband met de zomervakantie geen bijeenkomst vanavond.

 • ma
  03
  aug
  2020

  In verband met de zomervakantie vanavond 5-minutenpraatjes. Wie een leuk onderwerp heeft, over haar vakantie wil vertellen o.i.d., meld het aan Bram.

 • ma
  10
  aug
  2020

  In verband met de zomervakantie vanavond geen bijeenkomst.

 • ma
  17
  aug
  2020
  19:00 uurLand Art Delft, Rotterdamseweg 205

  Op 17 augustus 2020 zijn we welkom bij Land Art Delft. Verzamelen op de Rotterdamseweg 205. Om 19.00 uur krijgen we eerst koffie en daarna vertrekken we voor een rondleiding van 1 à 1,5 uur door het park o.l.v. Paula van Kouwenhoven, die de tulpenvaas ontwierp. We bekijken o.a. de tulpenvaas, die sinds kort naast de A13 staat. Per groep van 15 mensen gaat er een gids mee.

  Na afloop van de rondleiding zullen we in het park een plekje zoeken om nog wat te drinken. Neem daarvoor je eigen favoriete drankje én een glas mee, en hou de anderhalve meter in de gaten.

  Stichting Land Art Delft (LAD) is ontstaan uit een succesvolle samenwerking tussen de TU Delft en de Stichting World Art Delft. Het kunst landschapspark van LAD is gevestigd in het authentieke Hollandse polderlandschap van Midden-Delfland. Om dit landschap met zijn karakteristieke dijken, sloten en weilanden te behouden en om de geschiedenis door te geven aan een toekomstige generatie, heeft LAD als doel het landschap te transformeren in een kunst landschap. Door het groene grasland te verrijken met kunstwerken die geïnspireerd zijn door de natuur en de lokale geschiedenis, zal het een uniek recreatie landschap worden, waar kunst een nieuw licht kan laten schijnen op de omgeving. Het is een bijzonder openbaar landschapspark te midden van de hectiek van de Randstad, waar men kan wandelen, fietsen, fotograferen, picknicken met familie of vrienden, vogels kijken of simpel relaxen met eventueel een boek.

  In het park hebben kunstenaars uit binnen- en buitenland hun visie op het thema 'Landschap als geheugen' met verschillende materialen en vanuit verschillende benaderingen uitgebeeld. De rust van de natuur, de panoramische vergezichten, zorgen samen met de kunst voor een unieke beleving van de polder van Midden Delfland.

   

  Voor meer plaatjes en informatie: https://www.landartdelft.nl/

 • ma
  24
  aug
  2020

  In verband met de zomervakantie geen programma vanavond.

 • ma
  31
  aug
  2020
  18:00 uurHet Meisjeshuis

  Liesbeth Zoetmulder van Het Talentenhuis Delft is vanavond onze gast. Het Talentenhuis biedt (huiswerk)begeleiding aan leerlingen van de basisschool uit groep 7 en 8 tot eindexamenleerlingen op de middelbare school. Het is een sociaal huiswerkinstituut dat open staat voor alle leerlingen.

 • ma
  07
  sep
  2020
  19:30 uurvirtueel

       

  Wesley Nijmeijer vertelt ons vanavond via Zoom over NOBIS. Zij zijn bezig om in de Delftse wijk Buitenhof een grootschalig sociaal kunstproject te realiseren, met als doel de buurt te vervrolijken, en te laten zien hoe mooi, bijzonder en leuk Buitenhof is - aan Buitenhof, Delft en zelfs heel Nederland. Wesley is student Technische Bestuurskunde aan de TU Delft.

  Deze avond is virtueel via Zoom. Vanaf half acht ben je welkom voor gezellig bijpraten onder het genot van een kopje koffie, glas wijn of wat je wilt, om acht uur start het programma.

 • ma
  14
  sep
  2020
  18:00 uurHet Meisjeshuis

  Gezellig in Het Meisjeshuis, en tijd voor 5-minuten-praatjes. Laat het Bram weten als je iets met de club wilt delen.

 • ma
  21
  sep
  2020
  19:30 uurvirtueel

    

  Femke Kleijweg van Firma van Buiten komt ons vanavond over deze bijzondere firma vertellen. Het cateringbedrijf/leer-werkbedrijf Firma van Buiten verzorgt maaltijden, doet catering en nog meer! Vanavond hoor je wat.

  Vanaf half acht kan je virtueel aanschuiven voor de borrel, de inhoudelijke avond start om 20 uur.

 • ma
  28
  sep
  2020
  18:00 uurHet Meisjeshuis

  Vanavond geeft Erik H zijn werkbericht. Een soort levensbericht, maar dan alleen over het aandeel van zijn werk daarin... Alleen voor leden, maar komt allen!

 • ma
  05
  okt
  2020
  18:00 uurVakwerkhuis, Professor Snijdersstraat 2, 2628 RA Delft

  De eerste Huishoudelijke Vergadering van het nieuwe Rotaryjaar. Agenda volgt t.z.t. Voor info over het Vakwerkhuis, de plek waar we vanavond een keer bijeen komen, zie https://vakwerkhuis.com/ Voor de autorijders is er gratis een parkeerplek.

 • ma
  12
  okt
  2020
  18:00 uurHet Meisjeshuis

  Tineke Kistemaker, adjunct-directeur van OPEN en teamleider jeugd en volwassen bij DOK, vertelt vanavond over OPEN en de samenwerking daarbinnen tussen De VAK en DOK.

 • ma
  19
  okt
  2020
  18:45 uurvirtueel

  Vanavond hebben we weer eens tijd voor vijf minuten praatjes. Er is meer dan genoeg gebeurd de afgelopen tijd, dus wie iets wil delen mag zich bij Bram aanmelden.

  Indeling van de zoom-avond is als volgt: 18.45 uur social talk, 19.00 uur mededelingen, 19.15 uur start voordracht en 20.00 uur sluiting.

 • ma
  26
  okt
  2020
  18:45 uurvirtueel

   

  Zamzam Abdillahi vertelde ons deze zomer hoe DVA met de huidige coronacrisis en de vereiste ander halve meter hun zomerprogramma gingen inrichten. Vanavond vertelt ze ons hoe het is verlopen. We hebben via via al positieve berichten gehoord, dus we zijn benieuwd!

  Indeling van de zoom-avond is als volgt: 18.45 uur social talk, 19.00 uur mededelingen, 19.15 uur start voordracht en 20.00 uur sluiting.

 • ma
  02
  nov
  2020
  18:45 uurvirtueel

  Vanavond hebben we een digitale commissieavond, alweer een primeur in de geschiedenis van onze club. We kunnen inloggen op Zoom zoals normaal, maar worden daarna digitaal in groepen ingedeeld zodat iedereen met haar/zijn eigen commissie kan overleggen.

  Indeling van de zoom-avond is als volgt: 18.45 uur social talk, 19.00 uur mededelingen, 19.15 uur start programma en 20.00 uur sluiting.

 • ma
  09
  nov
  2020
  18:45 uurvirtueel

   

  Josée Claassen (RC Delft Vrijhof) stuurde ons een oproep om professionele musici tijdens de huidige coronacrisis te ondersteunen. Ze schreef: "Professionele musici hebben het financieel erg moeilijk in deze coronatijd. Al vanaf maart dit jaar, en het einde is nog niet in zicht. Om hen een steuntje in de rug te geven ben ik een actie begonnen waarvan ik het erg op prijs zou stellen wanneer u daaraan mee zou doen. Ik ben kunsthistorica en geef lezingen over beeldende kunst en muziek. Voor sociëteit Het Meisjeshuis in Delft, waar ik normaal gesproken lezingen geef, schrijf ik sinds eind maart een wekelijkse column over beeldende kunst en muziek. De gebundelde, digitale columns - over de periode eind maart tot en met eind september 2020 - zijn tegen betaling van € 10 bij mij te verkrijgen (meer doneren mag). Het zijn prachtige verhalen over kunst, met web-links naar bijpassende muziek. De opbrengst komt geheel ten goede aan professionele musici. Hier ziet u een voorbeeld van de columns:  Columns beeldende kunst en muziek - voorbeeld. Ik hoop dat veel Rotarians dit bestand willen afnemen, dan helpen we samen de muziek in Nederland. Wilt u bestellen? Mail mij: josee@imagomusica.nl. Ik zorg dan voor de verdere gegevens en de afhandeling. Namens de musici alvast mijn hartelijke dank."

  Het bestuur heeft andere Rotaryclubs, die ook op maandagavond hun vaste bijeenkomst hebben, uitgenodigd om mee te komen luisteren naar het verhaal van Josée. Tot nu toe kreeg hij van drie clubs positieve reacties. Bij voorbaat welkom aan onze digitale gasten!

  Indeling van de zoom-avond is als volgt: 18.45 uur social talk, 19.00 uur mededelingen, 19.15 uur start voordracht en 20.00 uur sluiting.

 • ma
  16
  nov
  2020

  Onze spreekster van deze maandag moest helaas vanwege familieomstandigheden afzeggen. Omdat, zoals al eerder is aangekondigd tijdens onze wekelijkse Zoombijeenkomsten, onze Districtsgouverneur Paul van Grevenstein op woensdag 18 november digitaal op bezoek komt bij de vier Delftse clubs hebben we besloten onze eigen clubavond van 16 november te laten vervallen.

 • wo
  18
  nov
  2020
  19:30 uurvirtueel

  Gouverneur Paul van Grevenstein (district 1600) zou dit jaar, net als zijn voorgangster Josje Bootsma, een gezamenlijk bezoek brengen aan de vier Delftse Rotaryclubs. De coronacrisis gooit roet in het eten, en daarom wordt het dit jaar een virtueel bezoek. Maar ook daar zijn leden van alle vier clubs samen bijeen!

  Paul van Grevenstein zal spreken en ons in een Vraag & Antwoord sessie bevragen over hoe we aankijken tegen de Rotary insteek komende jaren:

  1. Wat is jullie strategie voor de versteviging van het fundament van jullie clubs ? Welke aanpassing/groei via diversiteit & verjonging ?
  2. Hoe plannen jullie het bereik, de sociale impact en de zichtbaarheid van jullie clubs in de gemeenschap te vergroten ? Cluboverstijgende projecten ?

  Het is nodig dat van te voren bekend is wie er deze avond aansluit. Opgeven graag bij zowel Rob als Edith. De inloggegevens voor de Zoom zit in je mailbox. De avond duurt tot ongeveer halfnegen. Komt allen (virtueel)!

 • ma
  23
  nov
  2020
  18:45 uurvirtueel

  Nu we niet bij 't Postkantoor terecht kunnen, hebben we gegeten bij Het Meisjeshuis en het vakwerkhuis. Vandaag bespreken we de voors en de tegens van beide locaties om een nieuwe locatie voor volgend jaar te kiezen.

 • ma
  30
  nov
  2020
  18:45 uurvirtueel

   

  Ons nieuwe lid Maarten houdt vanavond zijn levensbericht, zodat we hem allemaal beter leren kennen. Alleen voor leden.

  Indeling zoom-avond: 18.45 uur social talk, 19.00 uur mededelingen, 19.15 uur start voordracht en 20.00 uur sluiting.

 • ma
  07
  dec
  2020
  18:45 uurvirtueel

  2020 is een lustrumjaar voor RCDK: we bestaan 35 jaar! Vanavond geeft de lustrumcommissie (Frits, Erik vH en Irene) de aftrap van dit bijzondere Rotaryjaar. Hoe, dat is nog een verrassing!

 • ma
  14
  dec
  2020
  18:45 uurvirtueel

  Barbara geeft vanavond haar werkbericht. Alleen voor leden.

 • ma
  21
  dec
  2020
  18:45 uurvirtueel

   

  Norma Johnston is sinds juni 2020 voorzitter van onze zusterclub Weston-super-Mare. Nu we ook virtuele bijeenkomsten hebben, bood dit de kans om haar uit te nodigen zonder dat ze de reis naar Delft hoeft te ondernemen. En dat doet ze met plezier! Vanavond bezoekt ze ons dus virtueel en vertelt over de geschiedenis van RCWsM, die komend jaar 100 jaar bestaat.

  Indeling van de zoom-avonden is als volgt: 18.45 uur social talk, 19.00 uur mededelingen, 19.15 uur start voordracht en 20.00 uur sluiting.

 • ma
  28
  dec
  2020
  18:45 uurvirtueel

  Vanavond is er ruimte voor 5-minuten praatjes. Heb je een leuk onderwerp dat je wil delen? Laat het even aan Bram weten.

 • do
  31
  dec
  2020

  Helaas moeten we de traditionele oliebollen bij Constantijn dit jaar overslaan. Desalniettemin het allerbeste voor iedereen voor het nieuwe jaar!